Beleggingsfilosofie

Kernpunten

Hieronder leest u meer over de beleggingsfilosofie van de VermogensMeesters.

Groei

Groei is noodzakelijk voor het compenseren van inflatie en belasting. Wij kiezen daarom alleen voor beleggingen met voldoende groeiperspectief. Dit vinden wij bij ondernemingen, die in staat zijn tot winstgroei over een reeks van jaren.

Rendement

Uiteindelijk gaat het bij beleggen altijd om het rendement. Daar willen wij niet omheen draaien. Vermogensgroei betekent voor ons minimaal 10% rendement gemiddeld per jaar.

Lange termijn

Beleggen in ondernemingen doen we met een horizon van minimaal 5 jaar. Aandelenmarkten zijn namelijk grillig en onvoorspelbaar op korte termijn.

Toekomstgericht

Wij beleggen uitsluitend in innovatieve bedrijven, die een sterke positie hebben op het gebied van digitalisatie en verduurzaming.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan banken, bedrijven en klanten. We beslissen altijd onafhankelijk en op basis van objectieve data.

Eenvoud

Onze klanten hebben een zeer overzichtelijke portefeuille, met 25 verschillende ondernemingen in Noordwest Europa. Onze rapportage is bondig en begrijpelijk.

Geen onnodige kosten

Geen onnodige tussenschakels in de vorm van trackers, fondsen en producten.  De bankkosten zijn uitermate beperkt vanwege het beperkt aantal mutaties en het scherpe tarief dat wij afgesproken hebben.

Is uw interesse gewekt? Op de contactpagina leest u hoe u ons kunt bereiken.