Beleggingsstrategie

Hoe behaalt DVM 10% rendement?

De VermogensMeesters belegt in 25 beursgenoteerde aandelen van Noordwest Europese bedrijven die in staat zijn een minimale winstgroei van 10% per jaar te realiseren.

Onze focus ligt allereerst op ondernemingen met een bewezen sterke omzetgroei. Daarnaast hebben wij voorkeur voor ondernemingen die kostenverbeteringen kunnen doorvoeren, o.a. door middel van een actieve acquisitiestrategie. Voor deze mooie mid-en smallcap ondernemingen hebben de grote beleggers minder oog. DVM belegt ‘dicht bij huis’, in landen met een innovatieve en transparante cultuur en een politiek en monetair stabiel klimaat.

DVM belegt volgens een consistent proces van criteria waaraan bedrijven moeten voldoen. Op voorhand sluiten wij bedrijven uit met activiteiten die controversieel of onethisch zijn.

Alfen N.V. is producent van laders voor elektrische auto’s, energieopslag en slimme netoplossingen. Alfen heeft het hoofdkantoor in Nederland en breidt sterk uit in Europa.

Nemetschek is een producent van software voor het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen en onroerend goed. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en wereldwijd actief.

NIBE Industrier AB is een producent van boilers en warmtepompen. Het hoofdkantoor is in Zweden en er zijn vestigingen in meer dan 30 landen wereldwijd.