Over ons

Wij zijn de VermogensMeesters

Een grote organisatie voor vermogensbeheer is kostbaar en vinden wij niet nodig. Wij denken vooral na over de criteria waaraan de selectie van bedrijven moet voldoen. Vervolgens neemt de computer het meeste werk uit handen. Onze beleggingsbeslissingen zijn gebaseerd op betrouwbare data en vastgelegd in procedures.

OVER DE VERMOGENSMEESTERS

DVM is in 2002 opgericht uit oprechte verbazing en de overtuiging waarde te kunnen toevoegen voor vermogende klanten. De beleggingswereld biedt een enorm scala aan mogelijkheden en wij hebben ze door de jaren heen goed verkend en onderzocht. Het heeft ons vele jaren gekost om te begrijpen hoe deze wereld precies werkt en hoe de belangen liggen. De verbazing over vindingrijke, maar voor klanten vaak onnodige, producten is gebleven tot op de dag van vandaag.

Wat dan wel?

Beleggen draait om rendement, dus beleggen we ook alleen in hetgeen rendement oplevert. Al het andere is overbodig en laten we links liggen. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Koersgroei ontstaat alleen door winstgroei en dit vinden we bij sterk groeiende ondernemingen. Ook dit is logisch. Wij hebben besloten om hier ook naar te handelen en uitsluitend te beleggen in een selecte groep van kansrijke ondernemingen. Dat levert echte waarde voor klanten op en is bovendien uitermate overzichtelijk.

DSC_0052-NL-Paspoort-35x45-mm-233x300

IJs van Leijen

Oprichter en bestuurder van de VermogensMeesters. Sinds 1986 actief in de financiële wereld en voorheen werkzaam als financieel specialist in een landelijke tuinbouworganisatie.
Stuur een e-mail
1624294701700

Eric de Vrij

Bestuurder bij de VermogensMeesters sinds 2006. Was vanaf 1992 werkzaam als vermogensbeheerder en vervolgens bestuurder bij Simon A Cohen Vermogensbeheer te Rotterdam.
Stuur een e-mail